Dagsutflykter

Morden i Midsomer
Promenad runt Westminster
Oxford
I'm a description. Click to edit me
Bath
I'm a description. Click to edit me
Show More

Dagsutflykt med temat Mysiga Mord - återkommer med datum!

 

Vi startar i Oxford med lite av Endeavor, Morse och Lewis, tre populära deckarserier som grenar sig från samma träd. Efter rund-vandringen tar vi lokalbussen för besök på flera av inspelningsplatserna för Morden i Midsomer (Midsomer Murders) och får oss en dos pittoresk bykänsla, lite motion och kanske en pint på en charmig pub. Ni kommer säkert känna igen miljöerna från Morden i Midsomer och på köpet ingår lite allmän historia. Längst vägen kommer vi också stöta på en välkänd deckardrottning. Jag ser fram emot en trevlig utflykt, trots det lite blodiga temat!

 

Pris £25 per person. Guidning och bussbiljetter mellan Oxford och Henley ingår. Betalning

sker till PayPal och anmälan är bindande. På grund av den rådande situationen är antal

platser begränsade. Återbetalning sker endast om turen måste ställas in pga regeringens

restriktioner eller om det är för få deltagare (min 6 st)

 

Vi utgår från stationen i Oxford och återresa sker från Henley-on-Thames. För de som

reser från London så möts vi upp kl 8.30 am utanför Paddingtonbutiken på Paddington

Station, för avresa kl 8.50 am. Vi beräknas vara tillbaks i London ca 19.00. Mat och dryck 

samt tågbiljetter tillkommer.

 

Vi kommer stanna vid en riktigt klassisk pub, där det finns möjlighet att äta lunch, eller så går det fint att ta med matsäck och sitta på en liten gräsplätt nära puben. Notera att vi kommer använda allmänna kommunikationsmedel och därför också promenera mellan busshållplatser och besöksmålen, så guiden rekommenderar passande skor för ändamålet. Vi håller givetvis på social distansering och bär munskydd där detta är påbjudet. Guidningen är på svenska. 

ANMÄLAN görs via mail till vanja@densvenskaguiden.com Skriv antal personer och du kommer få en betalningslänk, information om bokning av tågbiljetter samt kontaktnummer till guiden. Du kan givetvis ställa frågor via samma emailadress. 

 

-------------------------

Just nu jobbar också eder Londonguide på att kunna erbjuda fler dagsutflykter utanför staden. I första hand planeras en utflykt till den fantastiskt fina och intressanta universitetsstaden Oxford samt en dag i Bath i underbara Somerset. Återkommer förhoppningsvis snart med mer information även om dessa små resor.

© 2023 by Ground Floor. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram