top of page

Om guiden

st pauls torget.jpg

Den svenska guiden började sin resa i början av 2014, när ett gäng från en ICA-butik ville ha hjälp med en studieresa till London. Det blev ett program med intressanta butiks-besök, en tur till matmarknaden Borough Market, guidad rund- vandring i Westminster, besök på Towern, trevliga middagar och lite annat smått och gott under två x fyra fina vårdagar. 

 

Intresset och erfarenhet från guidning fanns dock sedan tidigare, liksom universitetsstudier i historia. De guidade promenaderna började i liten skala efter den ovannämnda resan, med den fortfarande så populära klassikern; en tur runt Westminster där vi ser många kända sevärdheter. Efter hand utökades programmet lite och 2017 började jag även arbeta som reseledare för Rolfs Flyg och Buss, både i London och runt om i övriga Storbritannien. 

 

Jag håller nu på med att utveckla fler promenader i London och även en del dagsutflykter parallellt med mitt reseledarjobb. Håll ögonen öppna för nya äventyr!

Välkommen till London och England / Vanja

Den svenska guiden varken sparar eller spårar besökare på sidan. Kontaktar du mig via email eller frågeformuläret kommer dessa uppgifter ligga kvar i min e-postlåda, såvida du inte uttrycker en önskan om att de ska tas bort. Givetvis säljs inga uppgifter vidare till tredje part. Vid betalningar via Swish eller PayPal sparas vissa uppgifter enligt deras praxis, men inte heller här har Den svenska guiden för avsikt att varken använda eller sälja några som helst uppgifter, utan de ligger endast i respektive betalningssystem, precis som vid vilken annan betalning som helst. 

bottom of page