Promenader

Klassikern
Promenad runt Westminster
Från romare till rika bankirer
I'm a description. Click to edit me
West End by night
I'm a description. Click to edit me
Notting Hill och Kensington
Pubrunda
Chelsea
Show More

OBS! Den planerade promenaden den 6 november är inställd pga den lockdown som kommer träda i kraft den 5 november!

 

FREDAGEN DEN 4 DECEMBER provar vi igen. Då är det dags för årets första guidade promenad i centrala London, Corona style. 

Det kommer bli en tur genom Soho och Covent Garden med start kl 18.30 vid Piccadilly Circus och avslut vid Covent Garden. Om intresse finns så går vi gemensam till puben efter promenaden (mat och dryck till självkostnadspris). Pris £12, betalas på plats. Obligatorisk anmälan till vanja@densvenskaguiden.com  VÄLKOMNA!

 

Notera att om det fortfarande är lokal eller nationell lockdown kommer denna promenad att bli inställd! Info kommer. 

--------------

Klassikern: Ni får bland annat se och höra historien om Big Ben, Buckingham Palace och andra kända landmärken. Promenaden tar ca 2 timmar och passar hela familjen. Start utanför Exit 1 (Westminster Pier) Westminster Station, vid foten av trappan till Westminster Bridge.

Från romare till rika bankirer - en promenad i the City of London och genom 2000 år av historia. Små mysiga gränder och storslagen arkitektur; här finns allt i en fantastisk blandning. Start vid grindarna till Trinity Square Gardens, Tower Hill Station. 


West End by Night: Från Piccadilly Circus via Soho och Chinatown till Covent Garden. Hör historier om fattiga och rika, om Karl Marx och kungliga älskarinnor, om musikhistoria, teatrar och andra nöjen. Vi möts i hörnet av Piccadilly och Regent Street, utanför gamla Clydesdale Bank House. (passar mer för vuxna än barn)

NYHET: Notting Hill och Kensington: Vi startar nära Portobello Market och slutar vid Kensington Palace. Det blir färgglada hus, lite om en viss film, kungligheter och tips om vad man kan hitta på med efter promenaden. 

Dessa promenader tar ca 2 h inklusive stopp.

OBS! Förbokning obligatorisk. Pris per person £12 (barn upp till 10 år gratis på öppna promenader)

FLER NYHETER PÅ GÅNG:

Pubrunda i the City: Följ med på en annorlunda guidning där du får en blandning av historia, ett och annat spöke och de bästa pubarna i kärnan av det gamla London. Vi avslutar på en av de äldsta pubarna i sta'n, där det också finns möjlighet att äta. Turen planeras ta cirka 3 timmar inkl pubstopp. Pris £15 per person. För denna kvällstur är det 18-årsgräns.

Chelsea: Denna underbara stadsdel är som en egen liten stad, fylld av små pärlor som inte ens alla Londonbor känner till. 

Privata bokningar £10-15/person beroende på promenad (minimum £80) Ni väljer själva en passande tid och tema. 

© 2023 by Ground Floor. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram