Promenader

Klassikern
Klassikern

Promenad runt Westminster

press to zoom
Från romare till rika bankirer
Från romare till rika bankirer

I'm a description. Click to edit me

press to zoom
West End by night
West End by night

I'm a description. Click to edit me

press to zoom
Notting Hill och Kensington
Notting Hill och Kensington
press to zoom
Pubrunda
Pubrunda
press to zoom
Chelsea
Chelsea
press to zoom

MED ANLEDNING AV DEN RÅDANDE SITUATIONEN MED LOCKDOWN ÄR FÖLJANDE DATUM PRELIMINÄRA, BEROENDE PÅ LÄGET

LÖRDAG DEN 18 SEPTEMBER -  Från romare till rika bankirer. Årets första guidade promenad i centrala London, Corona style. 

Vi startar vid Tower Hill kl 10.30 och avslutar vid St Pauls Cathedral (ca 2,5 timmar)

Pris £12 per person, betalas på plats. Obligatorisk anmälan till vanja@densvenskaguiden.com 

--------------

Klassikern: Ni får bland annat se och höra historien om Big Ben, Buckingham Palace och andra kända landmärken. Promenaden tar ca 2 timmar och passar hela familjen. Start utanför Exit 1 (Westminster Pier) Westminster Station, vid foten av trappan till Westminster Bridge.

Från romare till rika bankirer - en promenad i the City of London och genom 2000 år av historia. Små mysiga gränder och storslagen arkitektur; här finns allt i en fantastisk blandning. Start vid grindarna till Trinity Square Gardens, Tower Hill Station. 


West End by Night: Från Piccadilly Circus via Soho och Chinatown till Covent Garden. Hör historier om fattiga och rika, om Karl Marx och kungliga älskarinnor, om musikhistoria, teatrar och andra nöjen. Vi möts i hörnet av Piccadilly och Regent Street, utanför gamla Clydesdale Bank House. (passar mer för vuxna än barn)

NYHET: Notting Hill och Kensington: Vi startar nära Portobello Market och slutar vid Kensington Palace. Det blir färgglada hus, lite om en viss film, kungligheter och tips om vad man kan hitta på med efter promenaden. 

Dessa promenader tar ca 2-3 h inklusive stopp, beroende på promenad. 

OBS! Förbokning obligatorisk. Pris per person £12 (barn upp till 10 år gratis på öppna promenader)

FLER NYHETER PÅ GÅNG:

Pubrunda i the City: Följ med på en annorlunda guidning där du får en blandning av historia, ett och annat spöke och de bästa pubarna i kärnan av det gamla London. Vi avslutar på en av de äldsta pubarna i sta'n, där det också finns möjlighet att äta. Turen planeras ta cirka 3 timmar inkl pubstopp. Pris £15 per person. För denna kvällstur är det 18-årsgräns.

Chelsea: Denna underbara stadsdel är som en egen liten stad, fylld av små pärlor som inte ens alla Londonbor känner till. 

Privata bokningar £12-15/person beroende på promenad (minimum £80) Ni väljer själva en passande tid och tema.